Luokka Arkisto: Strapon qntele

Äitiä perseeseen ilmasta pillua

äitiä perseeseen ilmasta pillua

Mies meni polvilleen maahan ja alkoi nuolla äitini pillua. Sitten alkoi taas se jumalaton naiminen. Mies ei kuunnellut, vaan survaisi kyrvän uudestaan suoleen. He olivat kuin eivät olisi huomanneet minua yläsängyssä. Kiljahtelee äitini orgasmin vallassa. Maistelemme toistemme huulien makua ja pehmeyttä useita minuutteja. En ymmärtänyt, mitä äitini näki siinä vanhemmassa miehessä.

Äitiä perseeseen ilmasta pillua - Äiti panee laivalla

Ja kielletyn hedelmän ajatus, eli ajatus siitä että nussin ja nain omaa äitiäni, kiihottaa ja antaa nautintoa minulle vielä enemmän. Otin farkkusi ja sukkahousut itselleni muistoksi. Lähistöllä ei ole muita mökkejä. Se oli meidän kesäparatiisimme. Niin siinä kuitenkin käy, että alan jälleen kerran tuntea, miten mahtava orgasmi lähestyy ja lastini lähtee taas kohta liikkeelle. Meidän molempien vartalo värähtelee ja vapisee orgasmiemme kourissa. Mies nai niin kuin omistaisi äitini. Emme pysty sanomaan kumpikaan mitän pidempän aikaan, vaan makaamme alastomat ja hikiset vartalomme toisiamme vasten huohottaen raskaasti ja äsken kokemiemme nautinnollisten orgasmien vaikutuksesta nauttien. Jos emme ole varsinaisesti rakastelemassa, niin sitten pidämme toisiamme muuten kaikin mahdollisin keinoin hyvänämme. Lakanatkin hän oli jo repinyt.

Äitiä perseeseen ilmasta pillua - Minun ja

Ja edessäpäinkin on vielä viikkoja aikaa olla kesämökillämme. Ehdin työntä vielä voimakkaasti murahdellen muutaman rajun työnnön ja sitten alapässäni tuntuu räjähtävän. Sitten vedän veltostuneen elimeni hitaasti pois äitini persereiästä. Talven ja kevän aikana olimme välillä hyvinkin paljon keskustelleet äitini kanssa suhteestamme, seksisuhteestamme. Usein, ja yleensäkin kyllä käy niin, tällaisten kaikkien öljyhierontojen, hyväilyjen, suukottelemisten ja nuolemisten jälkeen olemme molemmat niin kiihottuneita, että meidän on jälleen alettava rakastella, nussia ja naida kiihkeästi, kiimaisesti ja rajusti lopulta mitä ihanampaan tai ihanimpiin orgasmeihin asti! Äitini kiimasta turvonneet häpyhuulet ovat jonkin verran erillän ja hänen elimensä odottaa avoimena ja kutsuvana kivikovaa elintäni. Matti ala nussia persettäni m nussia perseeseen, alastonkuvia Suomalaiset naiset on kiimaisimpia kuin koskain oisit osannut arvata. Itseäni kuitenkin kiihotti valtavasti se ajatus, että päsisin nussimaan äitiäni peräreikän.

    Lisää Artikkeleita

0 kommentti "Äitiä perseeseen ilmasta pillua"

Kommentti

Sähköpostiosoitetta ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *