Luokka Arkisto: Strapon qntele

Hieroja hervanta alastonsuomi com

hieroja hervanta alastonsuomi com

30 min min min min min min min, kausisopimus, hinta 6 h 210 (35 /h) 186 (31 /h) 174 (29 /h) 12 h 360 (30 /h) 336 (28 /h) 324 (28 /h) Tarjolla on yksittäisiä hierontoja, sarjakortteja sekä kausisopimus. Avoinna: sopimuksen mukaan (päasiallisesti arkisin klo.30-17.30) Maksu: käteinen tai lasku Puhelin: Sähköposti: Osoite: Fysiikanpolku 7, 33720, Tampere Y-tunnus: Asiakasrekisteri: rekisteriseloste. Palveluajat, päivittäin klo 10 - 20 Hervannan toimistolla, ajanvaraus netissä. Valmistuin 2015 Pirkanmaan urheiluhierojakoulusta. Kausisopimus Kausisopimuksessa hierontamärän voi jakaa vapaasti itselle sopivalla tavalla ja on voimassa 6 kuukautta.

Koulutettu hieroja-Personal Trainer: Hieroja hervanta alastonsuomi com

Rentoutumisella voidaan poistaa ahdistusta, lieventä stressiä tai yleisesti kohentaa mielentilaa. Hierojana toimii koulutettu hieroja Lasse Muttilainen. Ajanvaraus, linkki sähköiseen ajanvaraukseen. Sarja-alennus 5x30 min hieronta x45 min hieronta x60 min hieronta x90 min hieronta 295 -20, kotikäynnit, sopimuksen mukaan, personal Training, hinta 1. Whatsapp on myös käytössä ja sitä suositaan ensisijaisena yhteydenpitovälineenä. Sekava olotila tai päihteiden/alkoholin alaisena. Yhteystiedot, tmi Eevan hieronta, lindforsinkatu 2 33720 Tampere. Käynti, hinta -22 60 min hieronta 35, sarjakäynti, sarjahinta. Mikäli et päse hierontaan, muista peruuttaa aika viimeistän edellisenä päivänä. Palvelu, hinta 30 min hieronta 29 45 min hieronta 37 60 min hieronta 45 90 min hieronta.

Hieroja hervanta alastonsuomi com - Armon hieronta hierontaa Tampereen

Olen kesällä 2018 Carl Wilhelm Akatemiasta valmistunut koulutettu hieroja, urheiluhieroja ja personal trainer. Sovittaessa maksu voidaan suorittaa osissa. Kortilla saa noin 10 alennuksen hierontoihin. Valitse näytettävä alennus vetovalikosta. Hieronnan ohella tarjoan personal training palveluita erityisesti teille, jotka haluaisitte aloittaa liikunnan harrastamisen. Voit valita kudoksia muokkaavan urheiluhieronnan tai rentouttavamman klassisen hieronnan, tai vaikkapa sekoituksen molempia. Hierontakertojen lukumärän tai kestoon ei ole muuta rajoitusta kuin se, että ne noudattavat kertahierontojen formaattia (30 - 120 minuuttia 15 minuutin välein). Alla suuntaa antavia esimerkkejä tyypillisestä kestosta: 30 min (yläselkä niska-hartiaseutu tai yläraajat) 45 min (koko selkä niska-hartiaseutu tai yläraajat rinta) 60 min (alaraajat) Sarjakortti Sarjakortti kattaa viisi valitun kestoista hierontaa ja on voimassa 12 kuukautta.

Hieroja hervanta alastonsuomi com - Palautumispiste - hierontaa

Fuckbook delete account miltä pillu tuntuu Maksutapoina käyvät käteinen, kortti sekä hyvinvointi-ePassi (personal trainingiin myös sportti-ePassi). Kokonaisuudessaan hieronta on hyvä tuki oman kehonhuollon rinnalle ja sopii monille, ei ainoastaan aktiiviliikkujille, ja sitä voi suositella yleisesti ottaen kaikille. Kausisopimus on henkilökohtainen eikä sillä voi kustantaa muiden asiakkaiden hierontoja. Takaan yksilöityä hoitoa perustuen toiveisiisi, ryhdin analyysiin ja nivellikkuvuustestaukseen. Alennus: ei alennustaAlennus: opiskelijaAlennus: Herwannan HauiskäntöAlennus: Aitolahden RientoAlennus: Aitolahden Riento opiskelija.
Sonera easy puheaika tallinnan huorat 195
Helt gratis tilfeldig sex nettsider kurikka 517
Prostituutio virossa deitti 50 269
Seksiä sovituskopissa seksi fantasia Mikäli tarvitset hierontaa, niin voin suositella seuraavia palveluita: Valkea Lootus, HieroJari ja, aE Health Solutions. Tämänkaltaisia tekijöitä ovat muun muassa: Flunssan, kuumeen, kosketus- tai hengitysteitse tarttuvan taudin ollessa pällä.

Videos

Finnish teen gets a creampie. Palautumispiste on hierontaa ja kehonhuoltoa tarjoava yritys Tampereella Hervannassa. Muiden aikojen varaus puhelimitse. Käyttämällä sivuani, hyväksyt evästeiden käytön. Teen myös koti- ja yrityskäyntejä. Yhteystiedot Yhteyttä voi ottaa puhelimella ja sähköpostilla. Ensimmäisellä kerralla varaa noin 15 minuuttia haastatteluun.

    Lisää Artikkeleita

0 kommentti "Hieroja hervanta alastonsuomi com"

Kommentti

Sähköpostiosoitetta ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *