Luokka Arkisto: Strapon qntele

Iso kyrpä suomalaiset seksi videot

iso kyrpä suomalaiset seksi videot

tulisi seuraavana lauantaina miehen luo. Tutkistkeltuaan Teron avonaista pyllyä jonkun aikaa dildo oli ollut pyllyssä niin kauan, että sulkijalihakset jäivät vähäksi aikaa auki Antti irroitti myös Teron kahleet. Kaulaan sidottu lenkki taas pingotti Teron pän toiselle puolelle pukkia. No niin, Anu, ensin mä haluan nähdä, että sä tottelet kaikkea mitä mä haluan. Eli siis homman nimi tulee olee se, että sun tulee oppia mun tavat ja osata arvata mitä mä haluun. Mitä sä nyt teet, älä, älä viitsi Tero hätäntyi. Antti löi Teroa niin kovaa poskeen, että Tero horjahti sivulle. Tero kysyikin Antilta: Mihin oikein olemme menossa, johon Antti vastasi rauhallisella änellä: ei mitän hätä, kohta näet, mene vain, sovimmehan kaikesta jo sähköpostitse. Sitten vähän valellaan Antti tuumaili itsekseen, avasti purkin ja alkoi levittä hunajaa Teron ruumiin eri osiin ja erityisesti sukuelimiin. Tätä jatkui useita tunteja. Miesvastauksia tuli myös useita, mutta monet niistä olivat homoja, jotka etsivät lähinnä partneria tai tavallista seksiä nuoren miehen kanssa. Ennen kuin Tero oli ehtinyt edes ovelle, Antti hyppäsi Teron pälle ja viskasi Teron päin seinä. Tero joutui olemaan kopissa useita päiviä, ennen kuin Antti suostui pästämän Teron pehmustettuun huoneeseen. Tero ei enä edes yrittänyt paeta. Turpa kiinni, nyt pannaan poikaa pyllyyn Antti mörähti Teron lopetettua huutamisen, Antti tarttui käsillän Teron pakaroihin, levitti niitä ja alkoi työntä täydessä komeudessaan olevaa kulliaan Teron sisän. iso kyrpä suomalaiset seksi videot Jos mä haluun panna sua perseeseen, niin sun asentees tulee olla sellainen, että sä oot onnellinen siitä että sä saat antaa mulle sitä. Ja siinä ei jumalauta rukoukset auta! Huohottaen tuskasta Tero vaikeroi Älä enä, mä en kestä enä Teron ininästä huolimatta, Antti jatkoi vielä jonkin aikaa. Oli tapahtunut niin paljon, että Teron ajantaju oli kadonnut. Tän siitä saa jos sun kullis alkaa heräileen kesken kaiken. Antti sammutti dildon ja otti sen pois Teron pyllyreijästä. Antti vain oli paikallaan ja antoi Teron työnnellä peppuaan edestakaisin Antin kullissa. Kun Teron mielestä ikuisuus oli kulunut, ovi aukesi ja valot syttyivät jälleen. Ehkä myöhemmin tulisi mahdollisuus paeta jos voittaisi Antin luottamuksen. Tero ei ymmärtänyt sanoa mitän, vaan tuijotti tyhjänä huoneen lattiaa.

Sex Shop: Iso kyrpä suomalaiset seksi videot

Maattuaan vähän aikaa Teron pällä kunnes kaikki sperma oli tyhjentynyt Teron sisän, Antti nousi ja poistui huoneesta. Antti katsoi Teroa aina intensiivisesti. Sen sijaan hän alkoi kouria ja tutkia Teron peppureikä isoilla sormillaan. Kyllä mulla on muitakin keinoja jossei Anu ala vähitelleen uskoon Sedän sanaa se on ihan susta kiinni jos sä oot kiltti niin mun ei tartte rangaista sua, vaan me voidaaan paneskella ihan rennosti ja mukavasti ilman kipuja. No miltä Anusta tuntuu? Pieni toivonkipinä syttyi Terossa. Tämä lisäsi Tero kiihotusta, mutta samalla myös pelotti. Hän joutui käpertymän sinne kuin koira. Remmeissä olevat kädet olivat jo aivan puutuneet ja haarojen pitäminen levällän oli aina vain vaikeampaa. Noin tekee kiltti tyttö nauroi Antti ivallisesti ja istui Teron pän pälle asettaen peräukon suoraan Teron suun kohdalle.

Iso kyrpä suomalaiset seksi videot - Kiimainen Hieronta Kovaa

Mä en oo homo Jumalauta, väitätsä mua homoksi, häh? Näytä sitä reikä kunnolla! He rakastelivat usein ja intensiivisesti. Vähitellen Tero kuitenkin tunsi miten peppureikä alkoi kirvellä. Voideltuaan hunajaa vielä Teron hiuksiin ja kasvoihin, Antti vei purkin pois. Mee tohon sängylle kontallesi pyllistelemän. Joo-o levittäppäs vielä vähän lisä, niin katsotaan minkälainen panovako sieltä paljastuu!

    Lisää Artikkeleita

0 kommentti "Iso kyrpä suomalaiset seksi videot"

Kommentti

Sähköpostiosoitetta ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *