Luokka Arkisto: Strapon qntele

Nalle puhin ajatuksia rakkaudesta miten nainen kiihottuu

nalle puhin ajatuksia rakkaudesta miten nainen kiihottuu

Carroll - Liisa Ihmemaassa "Joskus hyvin pieni asia voi varastaa suuren palan sydämestäsi.".A. Toiset lastenkirjojen kuolemattomista lauseista, viisauksista ja opetuksista olisi hyvä muistaa myös aikuisena. Lähde: m hyvinvointi lapset. Ja hänellä on Älyä. Kun kuuluu surinaa, silloin joku surisee ja minä tiedän vain yhden syyn surista ja se on se että on mehiläinen. Sinulla on kengissäsi jalat. Ja nyt kuuntele tarkkaan, kun minä sanon sinulle: kaikki on mahdollista ja sinusta voi tulla mitä tahansa, lapseni." Shel Silverstein "Kaikkein tärkeintä on muistaa: Katso kirkkain silmin maailmaa ympärilläsi. Muistatko, mitä Peter Pan sanoi? He, ketkä eivät usko ihmeisiin, eivät ikinä kohtaa niitä." Roald Dahl - The Minpins "Jos kukaan sinunkaltaisesi ei välitä, mikän ei koskaan muutu paremmaksi. Seuss - The Lorax "Jokaisessa työssä on jotakin hauskaa. Ei ole olemassa surinaa sinänsä, pelkkä surisevaa surinaa, joka ei tarkoita mitän. Seuss - Oh the Places You'll Go "Kuinka paljon hyvä on jokaisessa päivässä?

Olet vahvempi: Nalle puhin ajatuksia rakkaudesta miten nainen kiihottuu

aesop - Leijona ja hiiri "Miten onnekas olenkaan, että minulla on jotakin sellaista, joka tekee hyvästien jättämisestä niin vaikeaa.". Ja tiedät, että tiedät. White - Lotta, ystäväni "Kivun puuduttaminen hetkeksi tehee kivusta vain pahempaa, sitten kun lopulta tunnet sen.". Images for your blog "Tuo surina tarkoittaa jotakin. Palauta mieleen lapsuusajan ihanimmat viisaudet. Kuuntele, kun sinulle sanotaan: ei ikinä. Milne - Nalle Puh "Ihminen on ihminen, oli sitten kuinka pieni tahansa.".

Nalle Puhin: Nalle puhin ajatuksia rakkaudesta miten nainen kiihottuu

Tuota kuinka me voimme. 20 tärkeintä viisautta lastenkirjoista koottiin yhteen: "Lupaa minulle, että muistat, olet paljon urhoollisempi kuin uskot, paljon vahvempi kuin uskot ja paljon viisaampi kuin uskot.". Milne - Nalle Puh " 'Miksi teit tämän kaiken vuokseni?' hän kysyi. Ja sinä olet se, joka pättä, minne menet.". "Et kai pane pahaksesi jos käytän takajalkojasi pyyhetelineenä. 'En ansaitse sitä, onko prostituutio laillista suomessa backpage helsinki en ole tehnyt mitän sinun vuoksesi.' 'Sinä olet ollut ystäväni.' Lotta vastasi. Kuinka paljon rakkautta on ystävässäsi? Rowling - Harry Potter ja Liekehtivä pikari "Sillä hetkellä, kun epäröit, onko lentäminen mahdollista, teet siitä itsellesi mahdotonta. Kun ne nyt ovat siinä vailla virkaa, niihin voisi vaikka varsin kätevästi ripustaa pyyhkeitä.". Nalle Puh: Sitä ei kirjoteta, se tunnetaan sydämellä.". "Niin on sanoi Nasu. Milne - Nalle Puh "Kun ajattelet hyviä ajatuksia, ne loistavat kasvoiltasi niin, että näytät aina kauniilta.". Milne - Nalle Puh Myös Voicen Valkoinen pastilli -blogissa käsiteltiin sitä, kuinka elämässä kannattaa uskaltaa olla rohkea. Kuuntele, kun sinulle sanotaan: sinä et saisi. 'Se on mittaamattoman arvokasta.'.B. nalle puhin ajatuksia rakkaudesta miten nainen kiihottuu

    Lisää Artikkeleita

0 kommentti "Nalle puhin ajatuksia rakkaudesta miten nainen kiihottuu"

Kommentti

Sähköpostiosoitetta ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *