Luokka Arkisto: Strapon qntele

Seksi takaapäin eroottinen fantasia

seksi takaapäin eroottinen fantasia

hallinnassa. Samalla Antti sytytti kellariin valot. Tuska ei rajoittunut tähän, sillä Antti hieroi chilitahnaa, mitä Tero oli saanut edellisyönä pyllyynsa, nyt kulliin ja kiveksiin. Lisäksi siinä, niinkuin palleissakin, oli rumia näppyjä.

Seksi takaapäin eroottinen fantasia - Kulli, seksi : Huge

Tero ei ymmärtänyt sanoa mitän, vaan tuijotti tyhjänä huoneen lattiaa. Terosta tuntui, että Antissa oli sittenkin hiven ihmistä. Kireät alushousut korostivat Joren kaljamahaa, joka osittain roikkui alushousujen pällä. Tämän jälkeen Antti meni Tero pyllylle, ja avasi tulpan. Jonkin ajan kuluttua Antti palasi julmannäköinen ratsupiiska kädessän. Vedet purskahtivat pesuhuoneen lattialle kovalla voimalla. Terosta oman kakan nuoleminen oli kuvottavinta mitä oli koskaan tehnyt. Pistetän pyllyyn vielä dildo yöksi. Antti käski Teron odottaa huoneessa kunnes sinne tulisi eräs Jore. Naituaan Teroa pitkän, Antti tuli rajusti. Alkoi raiskata myös Teron suuta. Tero ihmetteli mitä tämä oikein tarkoitti. Kirvely lisäntyi koko ajan kunnes Teron tuska oli niin kova että kyyneleet alkoivat valua ja Tero rupesi huutamaan. Teron kumarruttua maahan, Antti otti taskustaan vaijerin ja kiinnitti toisen jän tiukasti puuhun ja toisen pän Teron kaulaan. Turpa kiinni komensi Antti.

Seksi : Huge: Seksi takaapäin eroottinen fantasia

Tero katseli ajeltua ihoaan, joka kirveli, koska Antti ei ollut käyttänyt partavaahtoa. Vähitellen Antti työnsi kaikki viisi sormea kokonaan Teron pyllyreikän ja levitteli reikä eri suuntiin. Tero ei kuitenkaan uskaltanut sanoa mitän. Tämän jälkeen Antti piti kulliaan Teron suussa vielä pitkän niin että jokainen pisara jäi sisän. Antti astui sisän ja toi Terolle lasin vettä. Antti sylkäisi käteensä, hieroi ensin limalla kullinsa kosteaksi ja sitten työnsi kahdella sormella limaa myös Teron pyllyaukkoon ja hieroi sitä reijän seinille. Pesuhuoneen keskellä oli iso metallinen pöytä jonka kulmissa oli kahleet ja remmit raajoja varten. Remmeissä olevat kädet olivat jo aivan puutuneet ja haarojen pitäminen levällän oli aina vain vaikeampaa.

Naisen orgasmi Naisten Itsetyydytys: Seksi takaapäin eroottinen fantasia

Niin Tero alkoi vetä Joren alushousuja hampaillaan alas mikä ei ollut aivan helppoa koska alushousut olivat hyvin kireät ja Joren kulli alkoi myös nousta estäen housujen vetämistä alas. All videos are hosted by 3rd party websites. Antti jatkoi Teron pyllyn ja mielen raiskaamista. Voideltuaan vielä oman kullinsa vaseliinilla, Antti siirtyi Teron taakse ja työnsi täydessä komeudessaan olevan kullinsa pän Teron peppuaukolle, joka sojotti ilmaan. Nälkä kävi myös aina vain huutavammaksi. Mä käyn syömässä, sulla jatkuu laihdutuskuuri Antti poistui ja lukitsi huoneen. Tero ei hermostuksissaan uskaltanut kysellä mitän, Antti taas yritti keventä tilannetta kertomalla paikallisia matkustaa musta suuhun sisään kotka vitsejä. Antti myi Teroa heille. Nyt lähetän vähän kävelylle; sähän halusi lähteä ulos. Tero oli aloittanut biologian opinnot Helsingin yliopistossa pari vuotta sitten tarkoituksenaan valmistua opettajaksi ja lähteä kotikylän kouluun Pohjois-Suomessa. PinkRod 05:59 5 vuotta sitten, sun Porno 08:00 6 vuotta sitten. seksi takaapäin eroottinen fantasia

    Lisää Artikkeleita

0 kommentti "Seksi takaapäin eroottinen fantasia"

Kommentti

Sähköpostiosoitetta ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *