Luokka Arkisto: Strapon qntele

Sisustusalan avoimet työpaikat pudasjarvi

märäaikaiseen työsuhteeseen Pohjanmaa-Kainuun luontopalvelut -yksikkön Pudasjärvelle, ajalle.3.- tai aloitus sopimuksen mukaan. Voit muuttaa suostumustasi koskevia asetuksia milloin tahansa peruuttamalla tilauksen tai noudattamalla ehdoissamme ilmoitettuja ohjeita. Palkkaus märäytyy Metsähallituksessa noudatettavan palkkausjärjestelmän mukaan työn vaativuuden ja henkilökohtaisen työsuorituksen perusteella. Se kokoaa yhteen avoimet työpaikkailmoitukset ja ohjaa ne oman portaalinsa lisäksi sadoille ylläpitämilleen sosiaalisen median sivuille. Metsähallituksen hallinnassa on reilut 12 miljoonaa hehtaaria valtion omistamia maa- ja vesialueita, ja sen haastavana tehtävänä on hoitaa ja käyttä näitä alueita niin, että ne hyödyttäisivät suomalaista yhteiskuntaa mahdollisimman hyvin. Vastaat hankkeessa Koston kalatien seurannasta, PIT-laitteiston käytöstä ja vesinäytteiden hausta seurantaverkostosta. Yksi meistä -artikkelisarjan uratarinoita löydät verkkosivuiltamme. Suunnittelijana päset tekemän yhteistyötä niin kotimaisten kuin kansainvälistenkin asiantuntijoiden kanssa.

Sisustusalan avoimet työpaikat pudasjarvi - Uudet työpaikat Pudasjärvi

Suoritat jokihelmisimpukkainventointeja sähkökalastuksen avulla, kehität kannan elvytysmenetelmiä sekä arvioit jokien kunnostustarvetta valuma-alueittain. Tehtävässä menestyminen edellyttä soveltuvaa koulutustaustaa, kokemusta vesistökunnostuksista ja sähkökalastuksesta sekä raakun ja sen elinympäristön tuntemusta. Tehtävän kuuluu kotimaan työmatkojen lisäksi matkustusta ulkomaille. Duunitorin työelämäosio tarjoaa ajankohtaisia vinkkejä ja uutisia liittyen työnhakuun, työelämän ja rekrytointiin. Täytäthän sähköisen hakemuksen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistän.3.2019 osoitteessa /avoimet-tyopaikat, pyydämme liittämän mukaan myös CV:si. Eri toiminnot on eriytetty omiin vastuualueisiin. Tilaa sähköpostiisi tätä hakua vastaavat työpaikkailmoitukset. Suunnittelijana toimit kolmivuotisessa salmus-hankkeessa (Salmonids Fish and Freshwater Pearl Mussel Ecosystem Services and Biodiversity in the Green Belt of Fennoscandia). Metsähallitus työskentelee luonnonvarojen vastuullisen käytön ja hoidon sekä luonnon monimuotoisuuden ja kulttuuriperinnön puolesta. Annamme mielellämme lisätietoja tehtävästä. Duunitori on mukana pilotoimassa uutta työmarkkinatoria, joka on osa Tyo- ja elinkeinoministerion, ELY-keskusten seka TE-toimistojen digitaalisten rekrytointipalveluiden uudistusta. Työssä tarvitset myös englannin kielen taitoa, mahdollisuutta oman auton käyttön sekä hyviä yhteistyötaitoja. Metsähallitus on valtion liikelaitos, jonka tehtävät on jaettu liiketoimintaan ja päasiassa budjettivaroin hoidettaviin julkisiin hallintotehtäviin. Luomalla työpaikkahälytyksen tai tilaamalla ilmoitukset suositelluista työpaikoista hyväksyt ehtomme. Henkilöstöä meillä on yhteensä noin 1300 henkilöä ympäri Suomen. Tarjoamme sinulle vastuullisen ja monipuolisen tehtäväkuvan yhteiskunnallisesti merkityksellisessä organisaatiossa.

Avoimet työpaikat Pudasjärvi: Sisustusalan avoimet työpaikat pudasjarvi

Henkilöstöä Metsähallituksella on yhteensä noin 1300 henkilöä ympäri Suomen. Siirry kohtaan, Sulje : Filter results by: Lajitteluperuste  : Vastaavuus, päiväys, työpaikan tyyppi, sijainti, tulosta sivulla:, seuraava ». Käyttöehdot työnhakijalle, tietosuojaseloste työnhakijalle, käyttöehdot työnantajalle, tietosuojaseloste työnantajalle. Siirry kohtaan, Sulje : Filter results by: Lajitteluperuste  : Vastaavuus, päiväys, työpaikan tyyppi, sijainti, tulosta sivulla: « Edellinen, seuraava ». Kysymyksiisi vastaa luonnonsuojelupällikkö Marko Sievänen, sähköposti. Löydät meidät myös tältä: Duunitori on Suomen suurin työnhakukone ja uudenaikainen rekrytointimedia. Päivä klo 12-19 järjestettävä Pudasjärvi-päivä kaipaa juuri sinun panostasi, olit sitten nuori tai aikuinen, yrittäjä, yhdistysaktiivi tai yksityishenkilö. Uudet avoimet työpaikat kunnassa Pudasjärvi, Pohjois-Pohjanmaa. Katso myös muut avoimet työpaikat tämän kunnan läheltä. Hae uusia työpaikkoja valitsemalla työpaikan toivottu sijainti ja ala alta. Kuntarekrystä löytyy tuhansia avoimia työpaikkoja kaikkialta Suomesta. Työnhakijoille tarjoamme työvälineet työpaikkojen, sijaisuuksien ja keikkatöiden hakemiseen sekä tietoa työskentelystä kunta-alalla. Työnantajille - kunnille, kaupungeille, kuntayhtymille ja kuntien omistamille yrityksille - tarjoamme rekrytoinnin ohjelmisto- ja asiantuntijapalveluja, jotka sopivat ulkoiseen. Katso kaikki avoimet työpaikat haulle Pudasjärvi. Yli 20 000 työpaikkaa odottaa hakemustasi Duunitorilla. Katso ja hae töitä nyt! Avoimet työpaikat Työpaikat, suomen parhaat työpaikat, töihin Duunitorille, avoimet työpaikat. Paikkakunnittain Yrityksittäin Ammattinimikkeittäin Muut. Duunitorilta löydät avoimet työpaikat ammatin ja alueen perusteella. Katso avoimet työpaikat ja hae uusia töitä jo tänän! Työpaikat yhdellä haulla - Duunitori. Luomalla työpaikkahälytyksen tai tilaamalla ilmoitukset suositelluista työpaikoista hyväksyt ehtomme. Voit muuttaa suostumustasi koskevia asetuksia milloin tahansa peruuttamalla tilauksen tai noudattamalla ehdoissamme ilmoitettuja ohjeita. Metsähallitus työskentelee luonnonvarojen vastuullisen käytön ja hoidon sekä luonnon monimuotoisuuden ja kulttuuriperinnön puolesta. Henkilöstöä meillä on yhteensä noin 1300 henkilöä ympäri Suomen. Luomalla Indeed-ansioluettelon hyväksyt Indeedin Palveluehdot, Evästekäytännön ja Tietosuojakäytännön sekä sen, että työnantajat voivat ottaa sinuun yhteyttä Indeedissä. Suostut samalla myös vastaanottamaan markkinointiviestejä Indeediltä. Voit peruuttaa viestien tilauksen viestiemme peruutuslinkin kautta tai noudattamalla ehdoissamme ilmoitettuja ohjeita. Kun aika on - Katso kaikki avoimet työpaikat yhdestä palvelusta! Hae kätevästi työtä ja avoimia työpaikkoja - löydä omasi! sisustusalan avoimet työpaikat pudasjarvi

    Lisää Artikkeleita

0 kommentti "Sisustusalan avoimet työpaikat pudasjarvi"

Kommentti

Sähköpostiosoitetta ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *